Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
Nyakó Miklós Gergely Ev.
Cím:
Hajdú-Bihar, 4080 Hajdúnánás, Béke utca 60.
Telefon:
Áruház neve:
fajatekplaza.hu
Adószám:
67418129-1-29
Nyilvántartási szám:
50203545
Nyilvántartásba vétel dátuma
2016.01.04.
Bankszámlaszám:
12042816-01631082-00100004
IBAN:
HU03-12042816-01631082-00100004
Kapcsolattartó neve:
Nyakó Miklós Gergely Ev.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36306053313
Kapcsolattartó e-mail címe:
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Szállítás
Személyes átvétel
Személyes átvételi lehetőség:
4400. Nyíregyháza, Kállói út 12/E
Szauna Stúdió

Fizetés csak készpénzben lehetséges, vagy előre utalással.
Átvétel: rendelést követő napon!
GLS házhozszállítás
mygls_api
Házhozszállítás az ország egész területén.
Szállítási költség: 1 990 Ft
MyGLS API csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Szállítási költség: 1 500 Ft

Választható szállítási módok:
Webáruházunkban a megrendelés leadása során az alábbi szállítási módok közül választhat:

Házhozszállítás futárszolgálattal.
Az ország egész területére megrendelheted a kiválasztott termékeket házhoz szállítással. A kiszállítást a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futárszolgálat végzi.

Megrendelések jelentős részét a Magyarország területén található kereskedelmi partnereink logisztikai központjaiból szállítjuk üzletünkbe. A csomagot a futárszolgálat a rendelés leadásától számított, maximum 5-8 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre. Kivételt képeznek azok a termékek, amelyeket egyedi szűllítűst igényelnek. Ebben az esetben a szállítás várható időpontjáról – ha nincs a terméklapon feltüntetve – érdeklődj a fajatekplaza.hu@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 30 605 33 13-as ügyfélszolgálati telefonszámon.

A kiszállítás pontos időpontjáról az GLS futárszolgálat e-mailben, vagy SMS üzenetben küld értesítést Önnek.

Személyes átvétel
Személyes átvételre nincs lehetőség.


Termékvisszaküldés menete
Webáruházunkban leadott rendelésének átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

Megkapta, és nem tetszik? Véletlenül rosszat rendelt? Még sincs szüksége a termékre? Ne aggódjon, az online vásárolt termék kézhezvételét követő 14 napon belül joga van elállni a vásárlástól, és semmilyen indoklással nem tartozik, hogy miért nem tart igényt a termékre!

Az online vásárlások során fizikai kontaktus nélkül, csupán képekre, videókra, vásárlói véleményekre alapozva rendelhetünk meg termékeket, emiatt a végén nem biztos, hogy valóban olyan terméket kapunk, amire gondoltunk. A jog ezt a helyzetet igyekszik kompenzálni az online vásárlás elállási lehetőségének megteremtésével, mindezt azért teszi, hogy megvédje a vásárlókat.

Elállás 14 napon belül

Webshopunkban leadott rendelésének átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, függetlenül attól, hogy magánszemélyként vagy cégként vásárolt nálunk.

Termékek visszaküldése

A terméket eredeti csomagolásában, minden kiegészítőjével, hiánytalan és hibátlan állapotban, a számlával, valamint az oldalunkról letölthető Elállási Nyilatkozattal vissza kell juttatnia részünkre, 14 napon belül.

Visszaküldési cím futárszolgálattal: Nyakó Miklós Gergely E.V. 4481 Nyíregyháza, Határ utca 8.

A visszaküldött termékek állapotának ellenőrzése

A csomag visszaérkezését követően meg kell vizsgálnunk a terméke(ke)t, és ha nem találunk az elállástól való kizáró okot elindítjuk a termék vételárának visszaforgatását.

Vételár visszafizetése

Amint megérkezett hozzánk a csomag, és a terméken semmilyen elállástól való kizáró okot nem találunk, a vételárat visszafordítjuk a fizetéskor használt bankkártyához tartozó számlaszámra, egyéb fizetési mód esetén visszautaljuk a számlán szereplő névhez tartozó, elállási nyilatkozaton megadott bankszámlaszámra.

Választható fizetési módok


Banki átutalás

A megrendelt termékek vételárát közvetlen banki utalásos fizetési móddal is ki tudja egyenlíteni. A rendelés beérkezése után kollégáink a szükséges információkat és az díjbekérőt a rendeléskor megadott e-mail címre fogják elküldeni. Tájékoztatjuk, hogy a készleten lévő, nem kifizetett termékeket 3 munkanapig tudjuk félretenni. A termékeket az utalás beérkezése után szállítjuk ki, illetve veheti át üzletünkben.

Utánvét

Megrendelését házhoz szállítás esetén utánvétes fizetési móddal is leadhatja. Ekkor a vételárat a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlíteni a csomag átvételekor. Felhívjuk figyelmét, hogy az utánvétes rendelések értékhatára bruttó 300 000 Ft.

Ön a megrendeléskor jogosult megjelölni a fizetés módját, amely banki átutalás, online fizetés, illetve utánvétes vásárlás (készpénz) lehet (ez utóbbi cégek esetében legfeljebb bruttó 1.500 000 Ft értékig).
Házhozszállítással történő kézbesítés esetén a termék ellenértékén felül egyéb költségként a szállítási költséget is hozzáadjuk.
Szállítási költségek:

< 2 kg – 5 kg-ig: 1.990.- Ft
< 10 kg – 20 kg-ig: 2.590.- Ft
< 25 kg – 40 kg-ig: 3.990.- Ft.

40 kg felett, minden megkezdett kg után +1.500 Ft felárat számítunk fel.

Túlsúllyos csomag esetén, egyedi kiszállításra is van lehetőség, erről és ennek díjjairól kollégáink adnak tájékoztatást kizárólag emailben.

A számlát, a rendeléskor megadott email címre küldjük, ezért figyelmesen írja be.


Banki átutalás fizetési mód megjelölése esetén: Amennyiben a termék vételára átutalással előre kerül kifizetésre, csak a vételárnak bankszámlánkon történt jóváírását követően indítjuk el a termék kiszállítását. Amennyiben megrendelt termék(ek) a központi raktárkészletből elérhető(ek), akkor az Ön részére proforma számlát állítunk ki, melyet emailben, PDF formátumban megküldünk. Kérjük, a proforma számla kézhezvételét követően utalja át a számlán szereplő összeget bankszámlánkra, az átutaláskor pedig a közleményben tüntesse fel a proforma számlán szereplő rendelési számot. Amint a proforma számlán megjelölt összeg bankszámlánkra jóváírásra került, a megrendelt termékeket a Szállító kiszállítja Önnek. A kiszállítás időpontjáról emailben vagy telefonon értesítjük. b) Amennyiben a megrendelt termék(ek) vagy termékek egy része a központi raktárkészletből nem érhető(k) el – erről Ön emailben kap tájékoztatást – akkor Önnek lehetősége van megrendelését módosítani. Amennyiben nem kíván az eredeti megrendelésen módosítani, akkor a termék(ek) beérkezéséről telefonon vagy emailben értesítjük Önt. Ezt követően az Ön részére proforma számlát állítunk ki, melyet emailben megküldünk. Kérjük, a proforma számla kézhezvételét követően utalja át a számlán szereplő összeget bankszámlánkra, az átutaláskor pedig a közleményben tüntesse fel a proforma számlán szereplő rendelési számot. Amint a proforma számlán megjelölt összeg bankszámlánkra jóváírásra került, a megrendelt termékeket – telefonon vagy emailben egyeztetett időpontban – a Szállító kiszállítja Önnek. A kiszállítás időpontjáról emailben vagy telefonon értesítjük.
Online fizetési mód megjelölése esetén: Az online fizetés a Simplepay fizetési rendszerén keresztül történik. A fizetéshez meg kell adnia bankkártyája számát és adatait, a fizetést a bank rendszere teljesíti. Ez azt jelenti, hogy a fizetés biztonságát az Simplepay garantálja.
Utánvétes fizetési mód megjelölése esetén: Utánvéttel történt megrendelés esetén Ön a termék vételárát és a szállítási díjat a kézbesítéskor készpénzben vagy bankkártyával fizeti meg a Szállítónak. A Szállító mindaddig nem köteles a megrendelt terméket átadni, amíg Ön a megrendelt termék vételárát ki nem fizette.
Utánvétes díjak készpénzes fizetés esetén:

100.000.- Ft-ig: 490.- Ft

150.000.- Ft-ig: 650 Ft

500.000.- Ft-ig: az utánvéttel fizetendő összeg 1%-a

Utánvétes díjak bankkártyás fizetés esetén:

Az utánvéttel fizetendő összeg 1%-a

a) Amennyiben a megrendelt termék(ek) a központi raktárkészletből elérhető(ek) úgy a megrendelt terméket a Szállító kiszállítja az Ön által megjelölt szállítási címre. A kiszállítás időpontját és az Ön által fizetendő összeget (megrendelt termékek bruttó vételára) a rendelését visszaigazoló email tartalmazza.
b) Amennyiben a megrendelt termék(ek) a központi raktárkészletből nem érhető(k) el – erről Ön emailben kap tájékoztatást – akkor Önnek lehetősége van megrendelését módosítani. Amennyiben nem kíván az eredeti megrendelésen módosítani, akkor a termék(ek) beérkezéséről telefonon vagy emailben értesítjük. A termék(ek) beérkezését követően – telefonon vagy emailben egyeztetett időpontban – kiszállításra kerülnek.
Amennyiben a Szállítási értesítőben megjelölt kiszállítási időt pontosítani vagy módosítani szeretné, úgy a Szállító ügyfélszolgálatával kell a kapcsolatot felvennie. A kiszállítás módosításához szüksége lesz a csomagszám megjelölésére, melyről ügyfélkapcsolati munkatársunktól (email: fajatekplaza.hu@gmail.com), vagy telefonon: +36 605 3313-as számon tud tájékoztatást kérni.
A Szállító adatai:
Név: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Központi ügyfélszolgálat elérhetősége: Telefon: (+36 29) 886 700

További információk:

Az Áruházban megrendelt termékek kiszállítását Magyarország és a megrendelő szállítási címe alapján az EU területén vállaljuk. A termékek Magyarország határain kívül történő kiszállítása külön díjszabás ellenében lehetséges.
A kiszállítást megelőzően a szállítási értesítőben, telefonon vagy emailben egyeztetjük Önnel a kiszállítás időpontját. Az Ön felelőssége gondoskodni arról, hogy az egyeztetett időszakban a csomag átvételét biztosítsa.
Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről emailben vagy telefonon értesítjük Önt. Az ismételt kiszállításért a Szállító külön szállítási díjat jogosult felszámítani.
A kiszállítás a megrendelésben megjelölt szállítási címre történik. Ön köteles kézbesítési címként olyan címet megadni, ahol a megrendelt termék átvételét biztosítani tudja. A pontatlanul vagy hibásan megadott kézbesítési címből eredő szállítási késedelemből, vagy a kézbesítés esetleges lehetetlenüléséből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
A Szállító elsődlegesen a rendelésben megadott személy részére kézbesíti a megrendelt terméket. Más személy részére csak abban az esetben jogosult a terméket kézbesíteni, ha teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással rendelkezik a csomag átvételére és a meghatalmazást a kézbesítéskor a szállító részére átadja. A szállító nem köteles a meghatalmazás valódiságát ellenőrizni.
Ön a csomag kézbesítésekor köteles a csomagot tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Hiánytalan kézbesítést tartalmazó átvételi elismervény esetén mennyiségi hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem fogadunk el.
Amennyiben Ön megtagadja a csomag átvételét, úgy köteles a kísérőokmányban feltüntetni az átvétel megtagadásának okát. Amennyiben nem jelöli meg a kézbesítéskor az átvétel megtagadásának okát, úgy a továbbiakban semmilyen, a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatos reklamációt nem jogosult érvényesíteni. Az átvétel indoklás nélküli megtagadása esetén a szállítási költségek Önt terhelik.
Ön a csomag kézbesítésekor köteles ellenőrizni, hogy a számlában feltüntetett tételek a valóságban megegyeznek-e a megrendelt és kiszállított termékekkel. Probléma esetén kérjük 24 órán belül keresse Ügyfélszolgálatunkat a hiba elhárítása érdekében.
Kellemes vásárlást kívánunk!

Fizetés
Előre utalással
Utánvéttel