Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékvisszaküldés menete


Webáruházunkban leadott rendelésének átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

Megkapta, és nem tetszik? Véletlenül rosszat rendelt? Még sincs szüksége a termékre? Ne aggódjon, az online vásárolt termék kézhezvételét követő 14 napon belül joga van elállni a vásárlástól, és semmilyen indoklással nem tartozik, hogy miért nem tart igényt a termékre!

Az online vásárlások során fizikai kontaktus nélkül, csupán képekre, videókra, vásárlói véleményekre alapozva rendelhetünk meg termékeket, emiatt a végén nem biztos, hogy valóban olyan terméket kapunk, amire gondoltunk. A jog ezt a helyzetet igyekszik kompenzálni az online vásárlás elállási lehetőségének megteremtésével, mindezt azért teszi, hogy megvédje a vásárlókat.

Elállás 14 napon belül

Webshopunkban leadott rendelésének átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, függetlenül attól, hogy magánszemélyként vagy cégként vásárolt nálunk.

Termékek visszaküldése

A terméket eredeti csomagolásában, minden kiegészítőjével, hiánytalan és hibátlan állapotban, a számlával, valamint az oldalunkról letölthető Elállási Nyilatkozattal vissza kell juttatnia részünkre, 14 napon belül.

Visszaküldési cím futárszolgálattal: Nyakó Miklós Gergely E.V. 4481 Nyíregyháza, Határ utca 8.

A visszaküldött termékek állapotának ellenőrzése

A csomag visszaérkezését követően meg kell vizsgálnunk a terméke(ke)t, és ha nem találunk az elállástól való kizáró okot elindítjuk a termék vételárának visszaforgatását.

Vételár visszafizetése

Amint megérkezett hozzánk a csomag, és a terméken semmilyen elállástól való kizáró okot nem találunk, a vételárat visszafordítjuk a fizetéskor használt bankkártyához tartozó számlaszámra, egyéb fizetési mód esetén visszautaljuk a számlán szereplő névhez tartozó, elállási nyilatkozaton megadott bankszámlaszámra.